Tuotepäällikkö, Pyöröteräkset

Polarputki hakee nyt tuotepäällikköä hankinta- ja tuotehallintatiimiin vastaamaan pyöröterästuotteista. Tuotepäällikkönä vastaat pyöröterästuotteiden hankinnasta, toimittajayhteistyöstä, myynnin tuesta ja pyöröterästuotteiden varastotason hallinnasta. Toimenkuva on laaja ja voi ulottua toimittajavalinnoista ja neuvotteluista operatiivisiin tehtäviin kuten operatiiviseen ostamiseen ja toimitusten valvontaan. Tehtävässä raportoit yrityksen Ostojohtajalle.

Odotamme, että sinulla on kokemusta hankinnan ja/tai tuotehallinnan tehtävistä teollisuudessa tai teknisessä tukkukaupassa. Tehtävässä tulet toimimaan aktiivisessa yhteistyössä kansainvälisten toimittajien sekä myynnin ja muun organisaatiomme kanssa varmistaen, että pystymme toimittamaan asiakkaille oikeat tuotteet, oikean aikaan ja oikean hintaan. Tekninen tai kaupallinen koulutus antaa parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen. Lisäksi arvostamme kokemusta toimittajayhteistyöstä venäjänkielisissä maissa. Työkielenä on suomi ja englanti, venäjän kielen taito lasketaan suureksi eduksi.

Meillä pääset kehittämään osaamistasi, sillä panostamme henkilöstömme ammattitaitoon ja tarjoamme ammatillisen kasvun mahdollisuuksia. Henkilöstömme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Meillä viihdytään ja haluamme tehdä töitä yhdessä. Yrityksenä toimimme vastuullisesti ja kannamme vastuuta myös ympäristön kuormituksen vähentämisestä systemaattisella ympäristöriskien hallinnalla ja ympäristövaikutusten seurannalla.

Mikäli uskot, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, tervetuloa töihin rentoon porukkaamme. Otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 20.10.2021 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-16432. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Marcus Jensén, puh. 040 551 7741.

09 755 900